emelieoleffe.blogg.se

2018-04-14
09:44:02

Jobb-Lördag

Helg igen! Veckorna dundrar på och solen visar sig mer och mer, helt underbart! 🌞

Sitter just nu på jobbet med en kaffekopp (hrm nr 2). Ganska lugnt nu på morgonen, får se om vi tar oss härifrån i tid. Skulle behövas idag då jag har en hel del att fixa med innan kvällen då vi ska på företagsgala :) 

Tänkte att Leffe skulle få lite gymnastikhoppning om det inte är andra i ridhuset 💪🏻
Igår promenerade vi ut på kvällen, han va ganska pigg och lite busig men det gick helt okej. 
Annars har det inte hänt något speciellt denna veckan. En missad hoppträning i tisdags som istället fick ersättas av en dressyrträning på onsdagen. Han va grym! Så länge jag orkar hålla ordning på allt. Det var kul att känna att han var så mycket jämnare, mer liksidig! 
(null)
Har nog inte berättat om förra helgens tävling 🤔 vi åkte till Avesta ridklubb och hoppade 1m & 110. Planen var att ha kul och hålla honom i ramen. Och att han skulle sköta sig. 
Framridningen var ute och var minst sagt ganska begränsad. Trots att han var mycket spänd när jag hoppat upp så kunde vi komma till jobb och han slappnade av fint. 
Dubbelkolla i första klassen och även en 6:e placering. I andra klassen kom vi tokigt in i en kombination- blev långt för honom så han rev b hindret. Sedan relaterat avstånd till en oxer där jag blev för passiv och la honom så dåligt att han inte kunde hoppa av där. Så 8 fel blev det men han skötte sig hela vägen och som sagt - när jag rider som jag ska så går han som en klocka 🌟
Mycket nöjd med hans insats! 

Nu är det kanske bäst att jag återgår och gör lite nytta 😊 ha en fin lördag 🤗