emelieoleffe.blogg.se

2016-01-16
15:33:12

Tävlingar 2016

De flesta har säkert gjort sin tävlingsplanering. Om inte annat är det hög tid att göra det. Den som har mål uppsatta kommer längre än den som inte har. Det är vetenskapligt bevisat. Om man siktar mot stjärnorna så kanske man i alla fall når trädtopparna. Om man sedan gör resan själv eller med ett starkt team är ett helt annat inlägg.
 
Jag har planerat början av året. Fram till maj månad. Vilka tävlingar jag vill vara med på och vilka klasser jag ska starta vart. Dock har jag bara planerat hopptävlingar. Det känns som att dressyren kommer lite på efterhand. I alla fall tävlingsmässigt. Sedan har jag även satt upp långsiktigt mål för året och flera kortsiktiga mål.
Planen är att innan maj (alternativt under maj beroende på hur det passar med tävlingsdatum) debutera 120.
Det känns inte som något omöjligt mål men ändå lite att bita i. Något att träna för.
 

Jag har även i grova drag planerat månadsvis träningsupplägg.
Jobbet ställer till det lite då jag inte är ledig alla helger så jag behöver se över planen lite grann. Men det känns ändå bra. Det känns som att vi är på gång och jag längtar verkligen tills det drar igång.
Första starterna tar vi de piano och skuttar 90 & 1m. Bara försöka få bra jämna felfria rundor. Sen jobbar vi oss framåt och uppåt.
 
Vad har ni för planer & mål för året? Jag är nyfiken, vill veta!

 
Hoppas Leffe är taggad (hrm lagom taggad) inför 2016 han också. Hålla nerverna i styr och lita på varandra är vad vi behöver göra.
 
Håll i hatten, annars kan den flyga av!