emelieoleffe.blogg.se

2017-02-23
09:46:33

Torsdag igen!?

Kan inte låta bli att börja med - hur skönt är det inte att solen tittar fram?! Visserligen kom det en del snö. En del av mig vill bara ha vår nu och blicka framåt mot sommaren. Medans den andra delen bara önskar mer snö så att vi kan sälja fler skotrar haha! Lite lätt kluven i den frågan. Väljer att mest gilla läget.
 
Redan torsdag alltså. Hur har eran vecka sett ut?
Min har sett ut ungefär såhär.
Måndag - Trim i ridhuset. jobbade mycket övergångar & tempoväxlingar. Sidförandehjälper, förvänd galopp och RAKRIKTNING. Det är lite vår thing just nu.. Försöka rakrikta ;)
Tisdag - Markarbete, studs längs ena långsidan och en annan serie på andra långsidan. Fortsatte jobba med rakriktningen även här. han kändes riktigt fräsch och ganska lydig faktiskt. Inget superhårt jobb utan mer fokus på små detaljer. 
Onsdag - Promenad ut i mörkret. jag hade ingen energi att "bråka" med honom, men andra ord rida ut själv så jag valde att promenera. Det bubblade i hela honom och han ville bara busa med mig -MEN han höll sig i skinnet hela promenaden. Duktig!
 
Idag blir det ridhuset igen, en sån där byta ponnys med varandra dag! 
Fredag tror jag att jag kör lite markarbete. På lördag väntar mycket jobb. Först i butiken 9-12 (minst) sedan mot Sveg på stadium skotercross och ställa ut. Det blir en lång dag. Och jag måste fixa stallet på morgonen. Så vi får se om jag hinner göra något då eller om han får vila. 
Sen är det redan söndag - igen, och då tänkte jag försöka konditionsträna ute.