emelieoleffe.blogg.se

2017-07-18
22:39:10

Dagvild

Trodde ett tag att det var onsdag idag. Fick lite halvpanik och undrade hur jag tänkt egentligen, rida ut och jogga Leffe och ha träning. Men det var ju bara tisdag. Så jag hann lugnt ta min ute ritt. Lite tjafs i början men sen gick det bra trots att han var lite spänd på vissa ställen. Jobbad med dels att flytta honom lite att han ska göra det lätt och sedan med rakriktning & övergångar. 

Jobbar mycket grunder när jag rider. Anser det vara viktigt. Försöker nu även komma till mer riktigt jobb när jag rider ut. Går framåt iallafall. Det är riktigt skön känsla dock att kunna skritta avslappnat på långa tyglar, utan minsta krångel. När det varit ett så stort problem för herrn. Visst, han stod på bakbenen och kasta runt 2 gånger idag. Men nu accepterar han varje gång jag säger att - nej tack du vi fortsätter framåt. Vilket han inte gjorde innan. Grymt ju! 

Det är allt bra härligt med sommar. Bävar redan inför hösten och mörkret. Men men vi överlever det också. 

Imorgon Onsdag har jag träning igen - kul! 
Får se om jag hinner promenera med Leffe eller om han bara får ompysslande i form av frisering & massage. Han behöver verkligen "piffas upp" 😅 
Torsdag blir det trim på banan igen. Klurar lite på övning vi ska göra. 
Nu duschen & sängen igen i vanlig ordning.